"Cheirin Bão"

 


Para quem não gostava de café, agora estou meio que aficionada por um. Tenho ido em cafeterias e  experimentado ele puro (em um expresso ou coado), e de vez em quando me aventuro a beber esses cafés cheios de coisinhas (licores, água tônica, caldas, doce de leite...). Sinceramente, nem todos são bons.

No Cheirin Bão, no shopping Estação, experimentei o cappucino com borda de doce de leite. O doce de leite estava bom demais, sô! Mas, para mim o café ficou muito doce. Já tomei o café expresso e o coado que eles fazem e é muito gostoso. Melhor permanecer neles. A banoffe no formato de tortinha estava boa.

Gosto deste local porque fica em um cantinho, é mais calmo, sem a agitação da praça de alimentação ou dos corredores centrais, onde as pessoas não param de passar. Vale a pena sentar por ali, bater papo e beber um cafezin, bem minerin.

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For someone who didn't like coffee, I'm now kind of addicted to it. I've been going to coffee shops and trying it straight (in an espresso or filtered), and every now and then I venture to drink these coffees with a little something extra (liqueurs, tonic water, syrups, dulce de leche...). Honestly, not all of them are good.

At Cheirin Bão, in Estação shopping mall, I tried the cappuccino with dulce de leche rim. The dulce de leche was really good, man! But, for me, the coffee was too sweet. I've had the espresso and filtered coffee that they make and it's very tasty. Better to stick to them. The banoffee tart was good.

I like this place because it's in a corner, it's quieter, without the hustle and bustle of the food court or the central corridors, where people are constantly passing by. It's worth sitting there, chatting and drinking a coffee, very "minerin" (diminutive of someone who was born in Minas Gerais, a state of Brazil).

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